Polityka prywatności

1) Administratorem Państwa danych osobowych jest firma Motonet Piotr Sochacki znajdująca się w Bielsku-Białej (43-300)  przy ul. Żywieckiej 41 NIP: 9372229258 , Regon: 241339737. Email kontaktowy ado.motonet@gmail.com .
2) Dane osobowe przetwarzane będą w celu : przetwarzania zamówień i zwrotów, wysyłania ofert marketingowych takich jak newslettery(wymaga osobnej zgody) , zarządzania kontem ...
3) Nigdy nie przekazujemy, nie sprzedajemy ani nie wymieniamy Twoich danych w celach marketingowych,Dane są przekazywane innym podmiotom wyłącznie w celu świadczenia usług. Są to na przykład : firmy kurierskie, banki, kancelarie prawne, biura księgowe ...
4) Dane osobowe będą przechowywane wyłącznie przez czas potrzebny do oferowania naszych usług lub wymagany przez prawo. Po upływie tego czasu Twoje dane osobowe zostaną usunięte.
5) Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
6) Mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w zakresie naruszenia prawa do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.
7) Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do prawidłowego zrealizowania zamówienia.
8) Państwa dane mogą zostać przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania ( w tej chwili nie prowadzimy takich działań).

Wyprzedaze